S Pakelo olji do vstopnice za adrenalinsko vožnjo!

vstopnici

Pri nakupu 10l motornega olja Pakelo za vaše vozilo, vam podarimo dve vstopnici za Telemachov Pro Karting v Črnučah.


Pridite in preizkusite moč olja tudi sami!
Na vrhunska maziva Pakelo, prisega tudi eden najbolj prepoznavnih slovenskih dirkačev, Vladimir Stankovič.
Vladimir za svojega dirkalnega konjička in floto karting vozil, uporablja le najboljša visokokakovostna maziva Pakelo.

___________________________________________________________________________________________________________________________________

HITRA DEJSTVA O KVALITETI PAKELO

Pakelo je proizvajalec vrhunskih maziv z napredno kemijsko tehnologijo. Z več kot 70 letno tradicijo uspešno razvijajo in proizvajajo maziva visoke kakovosti, za potrebe profesionalnega motošporta, prevozništva, transporta, zemeljskih del, kmetijskega sektorja in industrije.

Olja in masti Pakelo vsebujejo bazna olja najvišje kvalitete z najsodobnejšimi kemijskimi aditivi in so razvita za uporabo v najzahtevnejših aplikacijah, za osebno in profesionalno uporabo. So rezultat lastnega razvoja v najmodernejšem laboratoriju, znanja in izkušenj.

Maziva Pakelo dokazujejo svojo kvaliteto z vrhunskimi rezultati v svetu športa. Od leta 1988 je podjetje Pakelo s svojimi mazivi priznan partner zmagovalnih ekip v dirkaškem svetu: Formula 1, DTM, 24 Hours of Le Mans, Supertouring, Superbike, z napornim Pariz- Dakar-jem, Rally Faraonov, Paris- Peking in druge zunanje dirke. Odlični rezultati in zaupanje v maziva Pakelo izkazujejo priporočila svetovno znanih proizvajalcev, kot so Ferrari, Lamborghini, Yanmar, Voith, in drugih.

Tehnični podatki kartingov:


Zagotavljamo vam 10 minut vrhunskega doživetja vožnje s kartingom, pod strokovnim očesom dirkača Vladimirja Stankoviča.

 

*Ponudba velja pri nakupu vseh Pakelo motornih olj do razpoložljivosti kuponov. Za dodatne informacije se obrnite na naše svetovalce preko shop@mm-intercom.si oz. preko telefona 01 29 27 700.

Posebna akcijska ponudba je zaključena.