Elesa Ganter

ELESA GANTER
Podjetje Elesa+Ganter je združeno podjetje dveh največjih svetovnih proizvajalcev standardnih strojnih elementov, Elesa s.p.a (Milano, Italija) in Otto Ganter GmbH (Furtwagen, Nemčija). Elesa Ganter nudi najširši prodajni program unikatno oblikovanih standardnih strojnih elementov potrebnih za izdelavo strojev. Podjetje oblikujeta odlična dobavljivost iz zaloge in sposobnost hitre izdelave nestandardnih ročic, nog strojev, podajalnih koles, števcev in podobno.

Izredno zanimive pa so tudi objemke s pomočjo katerih lahko izdelamo različne nastavljive nosilce fotocelic, tiskalnih glav, senzorjev, itd. Proizvajalec Elesa Ganter je znan tudi po svojih vpenjalih, saj izdelujejo izredno široko paleto pnevmatskih in mehanskih vpenjal (dobavljiva so horizontalna in vertikalna vpenjala, vpenjala z ročico ter vpenjala na zaklep).

Standardni proizvodni program Elese Ganter obsega vse vrste nastavljivih ročic, kolesa za obdelovalne stroje, nastavljive gumbe, ročice za viličarje, mehanske števce, zglobne glave pnevmatskih in hidravličnih cilindrov, noge za linije in stroje, tečaje vrat strojev, oljekaze, vpenjala, nastavljiva stojala..