Garlock

GARLOCK
V poznem devetnajstem stoletju je Olin J. Garlock razvil poseben način tesnjena batnice v industrijskih parnih strojih. Njegova iznajdljivost in podjetnost sta vodili v ustanovitev podjetja Garlock Sealing Tehnologies, leta 1887 v Palmyri v New Yorku.

Danes je Garlock priznano vodilno podjetje v mednarodnem merilu visoko zmogljivih tesnilnih izdelkov za industrijo in infrastrukturo. je vodilno v tesnilni industriji in je temelj družbe EnPro Industries. Podjetje izvaja najbolj obsežna testiranja za številne vrste industrij. Razsežnost uporabe GARLOCKovih izdelkov je izjemna. Uporabljajo se v mnogih posebnih panogah, vključno v farmaciji in kemični industriji, proizvodnji naftnih derivatov, celuloze in papirja, obdelavi pitne in odpadne vode, proizvodnji električne energije, osnovnih kovin in živil, infrastrukturi, rudarstvu in v mnogih drugih.

Garlock zaposluje več kot 2.000 ljudi in oskrbuje 75 držav. Ima 13 proizvodnih obratov v ZDA, Kanadi, Evropi, Aziji in Latinski Ameriki, ki skupaj proizvajajo najširšo paleto izdelkov za industrijsko tesnjenje in vzdrževanje plinovodov.

Obiščite spletno stran