Garlock je predstavil nove membrane za črpalke

Vaša rešitev za sanitarne aplikacije v zračno gnanih membranskih črpalkah!

Garlock je predstavil nove membrane za črpalke-B

Od sedaj naprej so v naši ponudbi tudi membrane za najzahtevnejše sanitarne aplikacije v prehrambeni in farmacevtski industriji. Izdelane so izključno iz Garlockovega ekskluzivnega teflona razvitega posebno za membrane in EPDM podloge. Nove GYLON® ONE-UP® črpalne membrane se ponašajo z enako patentirano tehnologijo vzdolžnih reber, ki jo poznamo že iz standardnh industrijskih ONE-UP membran. Diafragme so namenjene za uporabo v neabrazivnih aplikacijah in zagotavljajo enako kemično odpornost in življensko dobo kot originalne ONE-UP membrane. Membrane GYLON ONE-UP® so primerne za uporabo v temperaturnem območju +4° C do +149° C in izpolnjujejo FDA regulativo 21CFR177.1550, 3A standard, NSF 61 standard, USP Class VI poglavje 87 in 88, USP odseke 31, 281 in 661. Podloga EPDM je izdelana skladno s smernicami FDA 21CFR177.2600.

Membrane so dobavljive v več izvedbah, odvisno od načina montaže, zaradi enodelne strukture pa so bistveno enostavnejše za instalacijo. Dobavljive so v vseh standardnih industrijskih velikostih in standardnih velikostih proizvajalcev (membranskih črpalk) Almatec, ARO, Depa, Blagdon, Flotronics, Graco, Unitec, Verder, Versamatic, Warren Rupp, Wilden and Yamada.

Za dodatne informacije in pojasnila se obrnite na naše strokovnjake in nas pokličite na tel. številko 01 29 27 700 ali vprašanje pošljite na shop@mm-intercom.si .