Zakaj se zaposliti v M&M

Kdo smo in zakaj postati del našega tima?

M&M INTERCOM je mednarodno usmerjeno podjetje, ki dosega stabilno rast že dobrih 32 let. Kontinuiran poslovni uspeh je plod znanja intuitivnega vodstva in kompetenc naših zaposlenih, ki učinkovito obvladujejo in pretvarjajo svoje veščine v kvalitetno opravljeno delo. Podjetje, kot je naše, vedno išče nove tržne priložnosti in poslovne izzive. Prav tako pa le-te ponujamo tudi vam, z delom v našem timu. Želimo si sodelavcev, ki stremijo k intenzivnemu individualnem delu, prepletenim s timsko sinergijo, in si prizadevajo za neprestan poslovni in osebni razvoj.

Kaj pričakujemo od bodočih zaposlenih?

Od novih sodelavcev pričakujemo visoko mero organiziranosti, samoiniciativnost in kreativnost ter veliko željo po delu in napredovanju v kolektivu. Zelo pomembne so dobre komunikacijske sposobnosti, prijazen odnos s strankami, vztrajnost in korektni medsebojni odnosi.

Kako vzpostaviti  stik z nami?

Če želite postati del našega tima, nam pošljite svoje osebne podatke, delovne izkušnje, podatke o dosedanjem delu in reference na e-naslov info@mm-intercom.si.

Vsako prijavo bomo skrbno preučili in vas v primeru ustreznosti našim zahtevam in pričakovanjem z veseljem povabili na razgovor.

TRENUTNO PROSTA DELOVNA MESTA