M&M strojni center


●    obdelava jermen  ●   razrez vodil   ●

Za izpolnitev vzdrževalnih in industrijskih zahtev naših strank smo odprli lastni strojni center, namenjen razrezu linearnih vodil in obdelavi jermen.

Poglavitna prednost našega centra je velika mera fleksibilnosti in strokovnosti, s čimer svojim strankam v najkrajšem možnem času s kakovostjo ugodimo njihovim poslovnim potrebam.
S strojnim centrom zagotavljamo:

  • Izdelke po specifičnih zahtevah stranke,
  • takojšnji odziv in dostopnost,
  • kvalitetno obdelavo in strokoven pregled delov.

 

RAZREZ JERMEN

Zagotavljamo natančen, gladek in raven rez!
Posebnost tehnološko dovršenega rezalnega stroja je v polavtomatskem delovanju. Rezalni stroj je bil izdelan in opremljen izključno za potrebe našega podjetja in omogoča 100% natančnost razreza zobatih, rebrastih in ploščatih rokavov jermen. Ta omogoča avtomatsko nastavitev kota napenjalne osi in vodljivost napetosti rokava med rezanjem. Dolžino razreza prilagajamo od 130mm-7.800mm, širino pa do 750mm. Oprema omogoča rezanje tudi krajših jermen od 130mm dolžine in do 450mm širine. Stroj vključuje poseben plavajoč nož za rezanje rebrastih jermen z možnostjo menjave vodilne jermenice za vsak profil jermena, kar omogoča konstanto kvalitete reza.

V našem strojnem centru vam visokokvalitetna jermena- svetovno poznanih proizvajalcev Megadyne, Pix, Bando, Hutchinson in Optibelt– odrežemo na poljubno širino še v istem dnevu oddanega naročila!

Vabimo vas k ogledu videa, kjer je prikazan razrez natančnosti reza.

 

OBDELAVA JERMEN

Zagotavljamo 100% moč vara po meri narejenih PU jermen OEM kvalitete!
Smo edini slovenski ponudnik, ki zagotavlja visokokvalitetno izdelavo po meri varjenih PU jermen OEM kvalitete! Z najnovejšo, popolnoma avtomatizirano Megadynovo varilno napravo zagotavljamo natančen in 100 odstotni zvar.
Tehnološko dovršena naprava vključuje predpripravljene varilne programe za vsak tip jermena in je primerna za varjenje jermen raznovrstnih tipov oblog NFT (PAZ), NFB (PAR), LINATEX ipd. Omogoča tudi uravnavanje temperature spodnje in zgornje varilne plošče, tlak varjenja in čas obdelave. Enako kontrolirano poteka tudi vodno hlajenje varjenega jermena.

Nudimo obdelavo zobatih, rebrastih (mikro oz. poly-v), ploščatih in povezanih jermen proizvajalca Megadyne.

 


CENTER ZA RAZREZ LINEARNIH VODIL

Hitro, strokovno obdelano in ročno sestavljeno po vaših željah!
V lastnem linearnem centru nudimo kakovostno obdelavo vodil na poljubno dimenzijo in opremo za konfekcioniranje linearne tehnike po specifičnih zahtevah stranke. Pri nas lahko naročite strokovno obdelana okrogla in profilirana vodila ter navojna vretena.
Poleg razreza sestavljamo tudi komplete vodil in vozičkov poljubnih dolžin, ki jih lahko opremimo z mazalkami in dodatnimi tesnili ter primerno konzerviramo in embaliramo. Sestavimo tudi kroglična vretena in matice. Vsi elementi linearne tehnike, naročeni iz našega Linearnega centra, so strokovno obdelani, korozijsko zaščiteni in primerno embalirani ter odpremljeni v najkrajšem možnem času.

linearni center

Za dodatne informacije oz. naročilo se obrnite na naše strokovnjake na tel. številki 01/ 29 27 700 oz. preko e-pošte prodaja@mm-intercom.si.