Iščete pravo olje za vaš traktor?

Izognite se težkemu zagonu motorja, zatikanju menjalnika in pregrevanju olja –

REZULTATI VIDNI TAKOJ!

Traktorska olja Addinol in Lotos izpolnjujejo vse tehnične zahteve proizvajalcev traktorjev, kot so – John Deere, Fendt, Lamborghini, Massey Ferguson, Deutz in Valtra.

Zagotavljamo

delovanje pri najvišjih obremenitvah
preprečitev pregrevanja hidravličnih sistemov
✔ upravljanje zavor brez nadležnega cviljenja
zanesljivo delovanje menjalnikov – brez zatikanja

Naši strokovnjaki vam pomagajo pri pravi izbiri!

Želite nasvet pri izbiri olja?

*Ime in priimek
Telefon
*E-pošta
*Znamka, letnik, tip/model traktorja

TRAKTORSKA OLJA ADDINOL 

Nemška kakovost že od 1936

Premium traktorska in motorna olja za vse tipe vozil in delovnih strojev, ki se lahko uporabljajo tako v motorju, transmisiji, hidravliki in mokrih zavorah. Sestavljena so iz vrhunskih mineralnih baznih olj in najnovejše kombinacije aditivov.

Traktorska olja Addinol kupujejo nekatere servisne službe za reševanje težav pri problematičnih traktorjih.

Mnenja naših uporabnikov

Poleti pri temperaturah preko 35°C, smo imeli težave z pregrevanjem olja, ker je traktor dnevno delal tudi več kot 8 ur. Priključki in fitingi so se tako pregreli, da jih ni bilo mogoče sneti niti z rokavicami. Prišlo je tudi do povišanega tlaka v sistemu in slabega delovanja hidravlike. Po nakupu olja Addinol so vse te težave izginile. Definitivno priporočam!

Franc D.

Imeli smo starejši traktor znamke Mercedez, z ročnim menjalnikom, ki se je težko pretikal. Preizkusili smo vsa mineralna in sintetična olja – od dragih do poceni, priznanih, nepriznanih in nič ni pomagalo. Z oljem Addinol je menjalnik tekel kot še nikoli prej. Hvala vam za vso pomoč!

Izidor G.

TRAKTORSKA OLJA LOTOS

Original kakovost za odlično ceno!

LOTOS linijo olj Agrolis sestavljajo visokokakovostna mineralna olja in močni aditivi, s čimer zagotavljajo zanesljivo delovanje menjalnikov, hidravličnih sistemov, mokrih zavor, sklopk v gradbenih in kmetijskih strojih. Odlična ščitijo pred obrabo vseh mazanih delov in imajo zelo dobre lastnosti proti penjenju.

  Pomladna akcija
          > Olje za traktor + DARILO

Pri M&M smo vam vedno na voljo za tehnična vprašanja in strokovni posvet. Za vas smo dosegljivi preko emaila shop@mm-intercom.si ali telefona 01 29 27 960.