Mejniki podjetja

1989Ustanovitev podjetja

Ustanovitev družinskega podjetja M&M, d.o.o., Črnomelj v Črnomlju. Primarna dejavnost podjetja je bila distribucija ležajev za namene industrijskega vzdrževanja.

1998Odprtje nove poslovalnice v Ljubljani

Po 10 letih uspešnega dela je podjetje del svojega poslovanja preselilo v nove poslovne prostore v Ljubljani. Ob tej priložnosti se je preimenovalo v M&M Intercom, d.o.o., Ljubljana in s tem poudarilo svojo mednarodno usmerjenost.

1999Odprtje nove poslovalnice v Mariboru

Z namenom hitre oskrbe procesno-proizvodnih podjetij v severno-vzhodni Sloveniji je podjetje odprlo poslovalnico v Mariboru.

2000Selitev v nove prostore v Ljubljani

Nadaljnja širitev podjetja je zahtevala več kapacitet tudi v Ljubljani, tako je podjetje investiralo v večje, lastne poslovne prostore v industrijski coni BTC na Letališki cesti.

2006Pridobitev certifikata ISO 9001

Tega leta je podjetje prejelo certifikat doseganja standarda kakovosti  ISO 9001. S pridobitvijo certifikata kakovosti je podjetje izboljšalo notranjo organizacijo in sistematiziralo poslovne procese.

                 Članstvo EPTDA

S članstvom v priznanem evropskem združenju distributerjev industrijskih rezervnih delov, EPTDA (European Power Transmission Distributors Association) podjetje krepi svojo prepoznavnost in mednarodno konkurenčnost.

2010Gradnja novega poslovnega objekta v Industrijski coni BTC- nova centrala

Intenzivno tržno povpraševanje po specializiranih izdelkih je narekovalo nadaljnjo širitev poslovnih kapacitet in razširitev prodajnega programa. Z razširitvijo programa je podjetje v zadnjih letih postalo ugleden partner mnogim domačim in tujim podjetjem.

Vzpostavitev centra za linearno tehniko

V istem letu je podjetje investiralo v center linearne tehnike z obsežno ponudbo linearnih komponent za neposredno uporabo ali za nadaljnjo obdelavo in razrez.

2014Osvežitev celostne grafične podobe podjetja (CGP)

S posodobitvijo vizualne korporativne podobe smo sistematizirali pojavnost našega podjetja.

2015Zaživi nova spletna stran

Skladno z novo podobo podjetja smo prenovili tudi korporativno spletno mesto. Ta je zasnovana na podlagi uporabniške izkušnje, ki obiskovalcem omogoča enostavno in učinkovito uporabo, dostopno preko vseh (mobilnih) naprav, kadarkoli in kjerkoli.

Odprtje novega logističnega centra v Črnomlju

Uspešno prilagajanje intenzivnemu tržnemu povpraševanju in posledično dinamična rast podjetja sta narekovali povečanje lastnih zmogljivostih in odprtje logističnega centra v Črnomlju.

Vzpostavitev M&M centra za razrez jermen

Pridobitev Megadyn-ove varilne naprave in naprave za razrez omogočata varjenje in razrez jermen na želene dimenzije.

Pridobitev okoljskega certifikata ISO 14001