Industrijska maziva

Nenehne izboljšave in razvoj na področju delovne opreme in strojev se kažejo v dvigu učinkovitosti in kakovosti proizvodnje. Proizvedene enote so vedno manjše, vendar pa se zaradi višanja produktivnosti večajo obratovalne hitrosti in obremenitve, kar zahteva uporabo manj maziv vedno višje kakovosti.
Industrijska maziva so namenjena boljšemu delovanju in zmanjšani obrabi delovne opreme in strojev, kar posledično vpliva na njihovo daljšo življenjsko dobo. Njihova naloga je zmanjševanje trenja ob stiku različnih površin, prenos sil, toplotne energije in delcev.

addinol1

Raznolikost zahtev in potreb po industrijskih mazivih se kaže v vedno višji zahtevani kvaliteti.
Tako so glede na potrebe prilagojena bazna olja v mazivih (90 %) in dodatki (do 10 %), s čimer se zagotavljajo manjše trenje in obraba, odpornost na korozijo, oksidacijo, staranje in kontaminacijo ter dvig viskoznosti.

Več

Ključnega pomena pri izbiri optimalnega maziva je dobro poznavanje tehničnih karakteristik delovnega stroja in namembnost maziva. Le z izbiro pravega maziva lahko dosežemo želene rezultate, kot so nižji stroški vzdrževanja, manjša poraba energentov in daljša življenjska doba opreme.


Nudimo tehnološko napredna in visoko zmogljiva maziva za potrebe industrije!

Naša ponudba obsega:

Vsi proizvodi našega prodajnega programa industrijskih maziv ustrezajo najzahtevnejšim tehničnim in ekološkim standardom.

Zastopamo:
Dobavimo tudi:

Mobil

Castrol

Aral

BP

Agip Eni

Shell

Fuchs

Katalogi:Vsi katalogi >

Za pomoč in dodatne informacije se posvetujte z našimi strokovnjaki. Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri najustreznejše rešitve!

Izdelke lahko kupite v naši spletni trgovini.