O podjetju

M&M Intercom celovit ponudnik rešitev industrijskega vzdrževanja in strojegradnje z individualnim strokovnim pristopom. 

Družinsko podjetje M&M Intercom, ustanovljeno leta 1989, ponuja rešitve industrijskega vzdrževanja in strojegradnje za podjetja vseh velikosti ter najrazličnejših gospodarskih panog. Kot zanesljiv tehnični partner industrije smo na slovenskem tržišču v 34 letih svojega delovanja prerasli v prepoznavnega oskrbovalca strojnih elementov in izdelkov široke potrošnje. Z dolgoletnimi izkušnjami smo pridobili veliko strokovnih znanj in ustvarili široko nabavno ter prodajno mrežo v več kot 70ih državah po svetu.

Uspeh našega podjetja temelji na stebrih zanesljivosti, kakovosti in strokovnosti. S stalnimi vlaganji v podjetje smo povečali prilagodljivost, okrepili prodajno ponudbo in dosegli visoko raven strokovnosti. Z urejeno logistiko in tesnimi partnerskimi odnosi zagotavljamo hitro odzivnost, visoko prožnost in zanesljivost opravljenih storitev. Visoko zmožnost odzivnosti pripisujemo izjemni širini asortimaja z lastnih distribucijskih centrov, kateri presega 100.000 različnih izdelkov. Prodajni asortiment sestoji iz ponudbe najuglednejših svetovnih blagovnih znamk, ki se ponašajo z izvrstno kvaliteto in tehnično dovršenostjo. S strokovnim svetovanjem prilagojenem izključno individualnim potrebam strank, poskušamo najti tehnično najustreznejšo in najugodnejšo rešitev.

✓ “ONE STOP SHOP” za najzanesljivejšo oskrbo
✓ Profesionalna tehnična podpora in individualne rešitve
✓ Izdelki visoke kvalitete
✓ Dostava blaga “JUST IN TIME”

S povečanjem zanesljivosti, širitvijo kakovostnega asortimana in profesionalno tehnično podporo si prizadevamo za posredovanje visoke kakovosti izdelkov in storitev. Dnevno se prilagajamo potrebam naših naročnikov, s čimer poskušamo zadovoljiti tekoče in predvideti prihodnje potrebe.