Ležajna tehnika

Ključni elementi ležajne tehnike so ležaji, katerih namen je zmanjševanje trenja pri rotaciji strojnih delov, kot so osi, gredi in različna pesta. Primerni so za lažje strojne obremenitve, kot tudi težje aplikacije (vodne turbine in turbine zobnih svedrov). Široka ponudba zajema standardne in nestandardne proizvode svetovno priznanih proizvajalcev FAG, ROLLWAY, NACHI, NTN in mnogo drugih. Primerni so za uporabo v različnih industrijah, kot so gradbeništvo, rudarstvo, jeklarstvo, papirništvo, kmetijska mehanizacija, robotika itd..

Ponudba ležajne tehnike zajema več kot 45.000 različnih tipov ležajev za enostavne kot tudi bolj zahtevne aplikacije.

Kategorije

Naši strokovnjaki vam nudijo pomoč pri:

IZRAČUNU USTREZNEGA LEŽAJA

Pomagamo vam opraviti izračune pri izbiri ustreznega ležaja glede na obremenitve, radialne in aksialne sile, npr. vležajenja gredi.

MERITVAH IN ANALIZI VIBRACIJ STROJA

Z najsodobnejšo tehnološko opremo nudimo meritve in analizo vibracij, s katerimi lahko učinkovito analiziramo stanje vašega stroja in tako stremimo k optimalnem delovanju strojnega elementa.

Zanimivost > Pri nas najdejo svoje mesto tudi športni navdušenci. Svetujemo pri nakupu in nudimo tudi ABEC precizne ležaje, primerne za moto športe (npr. ležaje iz keramike).

Potrebujete tehnični nasvet? Kontaktirajte nas.

Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri najustreznejše rešitve.

                                                 

   +386 (1) 29 27 700            shop@mm-intercom.si

Zastopamo:
Dobavimo tudi:

SKF

Timken

EZO

Link-Belt

McGill

Star

NSK

THK

Stieber

Cooper

Koyo

Asahi

JIB

GMN

FIS

Betex

S. 4M.

Katalogi:Vsi katalogi >