Tesnilne vrvice

Zagotavljajo zanesljivo in stroškovno učinkovito tesnjenje pri premočrtnem in rotacijskem gibanju ter pri statičnih tesnilnih zvezah. Uporabljamo jih za tesnjenje ventilov, črpalk, mešal in druge opreme. Odporne so na visoke temperature, direktno izpostavljenost kemikalijam, pari, abrazivnim materialom itn. Pletenice v naši ponudbi so izdelane iz najsodobnejših materialov, kateri izpolnjujejo različne tehnološke zahteve, od aplikacij za pitno vodo do visokih standardov nuklearne industrije.

Vse višje zahteve uporabnikov po boljši tesnosti, manjših izgubah medijev, manjši porabi vode so proizvajalce vzpodbudile v razvoj in nadgradnjo pletenic v tesnilne sisteme, kot so Garlockovi Hydra-Just®, EVSP®, Quickset® , Style 8093 DSA, Flush-Gard™, Crown Bush®, Graph-Lock® itn. ter Teaditov Jampak. Zaradi svoje ozke namenskosti uporabniku velikokrat ponujajo več kot mehanska tesnila.

Zastopamo:
Dobavimo tudi:

Chesterton

CARRARA

Katalogi:Vsi katalogi >

Za pomoč in dodatne informacije se posvetujte z našimi strokovnjaki. Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri najustreznejše rešitve!