Novo: Visokokvalitetna standardna in specialna stružena tesnila po meri

Poleg bata in batnice so izmed najbolj pomembnih sestavnih delov hidravličnih in pnevmatskih cilindrov tesnila, ki služijo za tesnjenje in preprečevanje puščanja delovnega medija iz sistema. Prava in kvalitetna izbira tesnil močno vplivata na delovanje sistema.

Ne najdete tesnila, ki bi ustrezal zahtevam vaše aplikacije?

Za vas imamo rešitev. Zagotovite si kvalitetno izdelavo namensko izdelanih struženih tesnil z najbolj naprednim 5-osnim strojem v Sloveniji!

Na naši novi CNC 5-osni stružnici izdelamo tudi nestandardna tesnila. S tehnično podkovanim osebjem, izjemno natančnim strojem in široko zalogo surovcev – elastomerov in plastomerov, nudimo rešitve pri težavah tesnjenja hidravličnih in pnevmatskih cilindrov za različne aplikacije.

Kakšne so prednosti po meri narejenih tesnil?

 Tesnila po meri izdelamo v roku 1-2 dni!

Izdelamo tesnila vse do zunanjega premera 660 mm in višine 610 mm!

Možno naročilo manjših količin.

Izdelamo kompleten set izrabljenih tesnil!

 Tesnila večjih premerov dobavimo po povpraševanju.

Zavedamo se pomembnosti hitrosti zamenjave izrabljenih tesnil z novimi, zato imamo stalno na zalogi spodnje materiale višjega kvalitetnega razreda priznanih Evropskih proizvajalcev.

Tesnila izdelujemo le iz najbolj kakovostnih materialov:

HPU in HPU s certifikatom FDA,

NBR,

EPDM,

FPM,

čisti oz. ”Virgin PTFE”, ter PTFE z različnimi dodatki (Bronze, steklena vlakna, grafitom, ogljikom, Ekonol, PEEK in MoS2),

gumene materiale s FDA certifikatom NBR, FPM, EPDM in VMQ,

NBR, HNBR, EPDM, FPM trdote 73 ShA.,

poliuretani za nizke temperature (-67 °C),

PTFE s posebnimi dodatki: Ekonol®, grafit, ogljik, PEEK itd.,

po povpraševanju nudimo izdelavo tesnil še iz mnogih drugih materialov.

Primeri po meri izdelanih tesnil

Želite izvedeti več o izdelavi struženih tesnil?

Pri M&M Intercom vam s tehnično podkovanim osebjem, hitro priskočimo na pomoč in predlagamo najboljšo rešitev. Za vsa tehnična vprašanja in brezplačni strokovni posvet, samo vam vedno na voljo.

Pišite nam na: shop@mm-intercom.si ali obiščite našo spletno trgovino: mm-shop.siV primeru dvomov o pravilni izbiri tesnila so na voljo naši tehnični strokovnjaki preko telefona 01 29 27 960.