Pametne rešitve za verižne pogone- Renold Smartlink

Smartlink je enkratno diagnostično orodje za verižne pogone, ki omogoča hitro identifikacijo problema, natančno spremljanje in analiziranje stanja vaše verige v realnem času.


Tehnološko napredno orodje Smartlink proizvajalca Renold ponuja enkratne rešitve za verižne pogone, s katerim lahko

  • ugotovite zakaj se vam pogonske verige trgajo ali raztegujejo,
  • analizirate ali se v pogonu občasno dogajajo izredni dogodki in kako jih rešiti,
  • hitro rešite reklamacije pogonov na novih strojih.Kako deluje?

Na spojnem členu verige je montiran senzor sil in majhen računalnik, ki beleži vse sile prenosa verige. Ugotovite lahko, kakšne sile nastopajo na verigo in kdaj. Preko »bluetooth« povezave se lahko  povežete z vašim telefonom ali računalnikom, kjer lahko v realnem času spremljate trenutne obremenitve na verigo. Sistem omogoča tudi beleženje zgodovine sil, ki so delovale na verigo.


Zanimivost*
S pomočjo sistema Smartlink je naš uporabnik svojemu dobavitelju stroja uspešno dokazal, da so verige poddimenzionirane, saj v normalnih pogojih dela nastopajo prevelike obremenitve. Proizvajalec stroja je posledično napake odpravil v garancijskem roku in tako kupcu omogočil brezskrbno in učinkovito nadaljnjo uporabo stroja.

Renold Smartlink spojni člen

Z veseljem smo vam na voljo pri analizi podatkov in napotkih za rešitev težav vašega pogona. Za kakršna koli vprašanja vam je na voljo naša tehnična ekipa preko emaila podpora@mm-intercom.si oz preko telefona 01/5200-120.