North sea

North Sea Lubricants B.V. je pomembna neodvisna blagovna znamka mazalnih olj in globalni nizozemski igralec. S ključnimi interesnimi partnerji industrije maziv, North Sea Lubricants ponuja celovit izbor evropskih visoko kakovostnih maziv za današnje vedno razvijajoče se trge.

North Sea Lubricants proizvaja svojo polno paleto produktov v izpopolnjenem ISO 9001: 2008 obratu za mešanje maziv na Nizozemskem. Obrat se nahaja blizu mesta Rotterdam, kar jim zaradi izjemne logistične lokacije omogoča distribucijo produktov kamorkoli na svetu. Izvrstna lega mešalnega obrata maziv jim omogoča pridobitev najbolj kvalitetnih olj uporabljenih za osnove in dodatke pod najboljšimi pogoji.

Mešalni obrat North Sea Lubricants vsebuje proizvodne objekte, mešalne rezervoarje, skladišča, pisarne, laboratorij za kontrolo kvalitete in oddelek tehnično/raziskovalni razvoj. Obrat ima tudi svoj pomol, ki omogoča zasidranje morskega plovila do 7.500 mT za dobavo visoko kakovostnih deviških baznih olj.

Paleta izdelkov Severnem morju maziva je razvita in izdelana z uporabo visokokakovostnih baznih olj in dodatkov, ki izhajajo iz vrhunskih maziv, ki ustrezajo najnovejšim standardom proizvajalcev originalne opreme (Original Equipment Manufacturers). Različni izdelki so bili tudi uradno odobreni s strani OEM, kot so Mercedes-Benz, Volkswagen, BMW, MAN, VOLVO itd…

North Sea Lubricants  želi zagotoviti evropsko raven kakovosti in storitev po vsem svetu, tako da izberete izkušene in visoko motivirane lokalne distributerje, ki zagotavljajo najboljšo lokalno storitev.