Maloprodajna-svetovalna trgovina

Vabimo vas, da nas obiščete v naših maloprodajnih trgovinah v Ljubljani, Mariboru in Črnomlju, kjer vam bodo naši strokovnjaki pomagali pri izbiri tehnično najprimernejšega in finančno najugodnejšega izdelka.

Naša maloprodajna trgovina je namenjena serviserjem, vzdrževalcemdomačim mojstromkmetovalcem in ostalim strankam, ki tehnično blago potrebujejo takoj. Naša ponudba zajema izjemo širok prodajni asortiman, ki sestoji z več kot 100.000 različnih artiklov visokokakovostnega tehničnega blaga, primernega za najrazličnejše vrste industrij.

Nudimo vam tudi več možnosti načina naročila blaga, in sicer:

  • naročilo lahko oddate preko e-maila prodaja@mm-intercom.si,
  • telefona 01 29 27 700,
  • preko spletne trgovine https://mm-eshop.si/
  • mogoč je lasten prevzem v naših maloprodajnih trgovinah na spodnjih lokacijah,
  • na zahtevo, blago tudi dostavimo z ekspresno dostavo na željeno lokacijo.

V primeru težav in nujnih primerov vam je na voljo 24/7/365 M&M asistenčni center na telefonski številki  031 675 611.

 

 

 

Strokovna izobraževanja

Zavedamo se pomena aktivnega sodelovanja z našimi strankami, zato organiziramo ciljno usmerjena tehnična izobraževanja namenjena doseganju maksimalnega izkoristka delovne učinkovitosti. Svoje stranke izobražujemo, vodimo in jih seznanjamo z najnovejšimi znanji ter svetovnimi trendi s področja industrijskega vzdrževanja. Poslovne vezi in znanja s strankami utrjujemo skozi vse leto in jih sproti obveščamo o aktualnih tržnih novostih in tehničnih rešitvah.

Katere vrste programov nudimo?

  • Izobraževalno- tehnične seminarije
  • Dinamične interaktivne delavnice
  • Individualna šolanja, namenjena specifičnim potrebam stranke

Komu so programi namenjeni?
Izobraževanja so namenjena vsem poslovnim partnerjem, ki si želijo ostati v koraku s časom in slediti trendom novih tehnologij za učinkovitejšo izrabo sredstev.

Način izvedbe izobraževanj
Izobraževalne delavnice in demonstracije uporabe izdelkov izvajamo v naših prostorih ali na željeni lokaciji. Za doseganje visoke kvalitete delavnic vsa naša izobraževanja potekajo izključno v skupinah (do 40 ljudi) in pod strokovnim vodstvom naših inženirjev ter visoko usposobljenih strokovnjakov naših dobaviteljev.

PSX_20151119_152313

Strokovno svetovanje

Naši zaposleni so strokovnjaki na področju strojnega inženiringa in vzdrževanja. Imajo vsa potrebna znanja in veliko izkušenj, na podlagi katerih vam nudijo kompetentno predprodajno in poprodajno svetovanje, skozi celotno življenjsko dobo izdelka.

Za vas smo tu ob nakupu, montaži, uporabi, vzdrževanju in ob demontaži izdelka.

Nudimo vam strokovno svetovanje pri:

svetovanje

Svetujemo vam pri izbiri tehnično najustreznejše in najugodnejše rešitve. Opozorimo na nevarnosti pri uporabi, priskrbimo potrebno literaturo in priporočamo primerno vzdrževanje. Predstavimo vam možne alternative in komplemente izdelku, s katerimi bo imel le-ta manjšo obrabo in daljšo življenjsko dobo.

S pomočjo znanja, izkušenj, strokovne literature in sodelovanja s proizvajalci ter poslovnimi partnerji vedno poskušamo najti  pravo rešitev!