Predstavitev podjetja LOTOS Oil

Postali smo uradni zastopnik podjetja Lotos Oil, ki proizvaja in distribuira avtomobilska in industrijska olja, maziva, bazna olja kot tudi program avto kozmetike in avtomobilske kemikalije najvišje kakovosti. Za tem uspehom stojijo odlična bazna olja iz rafinerije v Gdansku, napredna proizvodna tehnologija, izjemno strokovno znanje, izkušnje in zavezanost zaposlenih ter dodatki kvalitetnih sestavin za izboljšanje kakovosti.

Podjetje LOTOS Oil je del skupine LOTOS Capital Group, ki deluje na Poljskem, Norveškem in v Litvi. Rafinerija skupine LOTOS je druga največja rafinerija na Poljskem, merjeno v nominalni letni pretočni zmogljivosti – približno 10,5 milijona ton surove nafte na leto.

Skupina LOTOS prek svojih hčerinskih družb upravlja mrežo skoraj 480 bencinskih servisov na Poljskem ter proizvaja gorivo in bitumen odlične kakovosti. Prevzema vodilni položaj pri prodaji najbolj tehnološko naprednih modificiranih bitumnov (MODBIT) na domačem trgu.

Olja in maziva LOTOS Oil so sinonim za zanesljivo, visoko kakovost in inovativne rešitve, ki presegajo najstrožje tehnološke standarde. Lotos izdelki veljajo za zanesljive, o čemer pričajo kupci iz 84 držav po vsem svetu – od Atlantika do Pacifika; od Paname do Kitajske. Učinkoviti so v ekstremnih pogojih; v zmrzljivih pogojih severno od arktičnega kroga kot tudi v predelih vroče Afrike. Priznani so med najpomembnejšimi izvozniki na vzhodnih trgih, na svetovnih trgih pa konkurirajo z največjimi akterji na področju naftne industrije.

Certifikati in nagrade

Del proizvodnje pokriva oddelek sistema vodenja kakovosti, ki deluje v skladu z mednarodnim standardom ISO 9001: 2008. Del sistema vodenja kakovosti je v skladu z zahtevami sistema AQAP 2110, kar pomeni da proizvodi LOTOS Oil izpolnjujejo zahteve in merila za vse dobavitelje oboroženih sil držav članic Nata.

V desetletju poslovanja se ponašajo s številnimi nagradami:

  1. Nagrada “Golden Consumer Laurel” za najboljša motorna olja na Poljskem (2004 – 2014)
  2. Evropska medalja za prvo mineralno olje na svetovnem trgu – Olje TRANSMIL EXTRA XSP, ki je zadostilo strogim zahtevam SIEMENS / FLENDER.
  3. Nagrada za najboljšo blagovno znamko “Dobra Marka 2017” (Good Brand 2017), ki združuje kvaliteto, zanesljivost in ugled.

LOTOS Oil široka paleta izdelkov najvišje tehnologije

LOTOS Oil ponuja široko paleto izdelkov najvišje tehnologije za avtomobilsko industrijo. Tesno sodelujejo s predstavniki poljske industrije in sicer s podjetji, specializiranimi za obrambno, avtomobilsko industrijo, rudarstvo, energetiko in gospodinjske aparate.

Olja in maziva LOTOS so brez tehnoloških kompromisov in popolnoma ustrezajo priporočilom proizvajalcev.

Reference: Opel, Fiat, Audi, BMW, Honda, Suzuki, VW, Isuzu, Renault in Bentley.

LOTOS Oil ponuja izbor lastnih baznih olj skupine I in II, kot tudi celotni asortiment izdelkov kot so:

  • Hydromil, Transmil in Remiz – paleta hidravličnih olj,
  • redurktorskih, turbinskih in industrijskih maziv,
  • 9 vrstami naprednih SULFOCAL mazivi s kalcijevim sulfonatom,
  • procesna olja, ki se proizvajajo z uporabo plastifikatorja Quantuilus in Emulsin – napredne strojne tekočine.

Storitve

LOTOS Oil Service  je podpora uporabniku s pomočjo analiznih programov uvaja nove mazalne protokole in tehnike. Storitev je namenjena zmanjšanju skupnih stroškov vzdrževanja in mazalne tehnologije naših kupcev, hkrati pa zagotavljamo varno delovanje strojev in opreme.

Lotos Oil prodajni program

Industrijski program

Hidravlična olja

Olja za gonila

Olja za kompresorje

Olja za turbine

Strojna olja

Procesna olja

Kalilna olja

Rezilna olja in emulzije

Antikorozijska olja

Specialna namenska olja

Ladijska olja

Masti

Avtomobilski program

Motorna olja za osebna vozila in dostavnike

Motorna olja za tovornjake, avtobuse in delovne stroje

Olja za motorna kolesa

Olja za 2T motorje

Olja za menjalnike in diferenciale

Olja za kmetijsko mehanizacijo in vrtne stroje

Funkcijske tekočine in avto kozmetika

Za pomoč pri izbiri in uporabi LOTOS Oil olj se obrnite na naše strokovnjake preko e-maila shop@mm-intercom.si ali preko tel. številke 01/ 29 27 960.